Nyhet Film: Bygg kompetens – ny forskning om klimatförbättrad betong

Publicerad 11 apr. 2024

Klimatförbättrad betong är en betong med lägre koldioxidavtryck men med samma höga, och ibland till och med högre, kvalitet, funktion och prestanda som traditionell betong. På Bygg kompetens 11 april lyfter vi detta tunga material, och visar på dess stora potential!

Film Bygg kompetens – ny forskning om klimatförbättrad betong

Det finns mycket att lyfta om våra nya klimatsmarta material. De bästa resultaten bygger ofta vidare på forskning som har skett under längre tid, och som i kombination med nya metoder, kan skapa riktigt bra innovationer. Så är fallet med klimatförbättrad betong. Klimatförbättrad betong är en betong med lägre koldioxidavtryck men med samma höga, och ibland till och med högre, kvalitet, funktion och prestanda som traditionell betong. På Bygg kompetens lyfter vi detta tunga material, och visar på dess stora potential!

I filmen möter du

Moderator: Camilla Byström, InfraSweden

Bygg kompetens Utveckla din kompetens med viktiga resultat

Bygg kompetens är en gemensam satsning av SBUF, Smart Built Environment och InfraSweden. Satsningen omfattar en serie webbseminarier med  resultat och kunskap riktad till dig som vill utvecklas inom hållbart samhällsbyggande.