Om cookies

På sbuf.se använder vi kakor (cookies) på webbplatsen. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator av din webbläsare och är en förutsättning för att vissa tjänster på webbplatsen ska fungera.

Kakor används i dag av de flesta webbplatser för att förbättra användbarheten för dig som besökare. I de flesta fall används kakor av rent tekniska skäl för att göra besöket enklare för dig, exempelvis att du inte behöver se samma information flera gånger under ett besök.

Tredjepartskakor

Vid integration mot externa tjänster som till exempel sociala nätverk och media tjänster kan den tredje parten vilja lagra kakor på din dator för att tjänsten ska fungera. Vi blockerar dessa tjänster och lagring av tredjepartskakor tills du har gett ditt samtycke.

Analysverktyg

Vi använder inte kakor för att analysera besökarens surfbeteende. Vi spårar övergripande trender i webbtrafik utan att lagra någon personlig identifierbar information. Detta gör vi för att samla statistik om användandet av webbplatsen så vi kan utvärdera och förbättra den.

Hur undviker jag kakor?

Om du inte vill tillåta lagring av kakor på din dator kan du stänga av det via inställningar i din webbläsare. Det kommer då inte lagras kakor men du kommer heller inte kunna använda vissa delar av webbplatsen och andra delar av webbplatsen kanske inte fungerar helt korrekt.

Du kan också via inställningar i din webbläsare ta bort tidigare lagrade kakor.