Nyhet Vi har nominerats till Byggstenen

Publicerad 23 apr. 2021

SBUF har nominerats till SBR Byggingenjörernas utmärkelse ”Byggstenen”. Motiveringen till nomineringen lyder ”för finansiering och spridning av forskning och utveckling för byggsektorn”.

”Byggstenen” är SBR Byggingenjörernas årliga utmärkelse till den eller de som gjort en föredömlig insats för byggandet eller förvaltandet i Norden. Röstningen för att kora vinnaren sker under SBR Byggingenjörernas event Konsultdagarna 6 – 7 maj 2021.

Mer om SBR Byggingenjörernas årliga utmärkels Byggstenen

SBR Byggingenjörerna är samlingsnamnet för Svenska Byggingenjörers Riksförbund och det affärsdrivande bolaget SBR Byggingenjörerna AB. SBR Byggingenjörerna vill vara en ledande aktör i hållbart samhällsbyggande bland annat genom att utveckla ingenjörers kompetens, kvaliteten i deras arbete och främja erfarenhetsutbyte.

Svenska Byggingenjörers Riksförbund bildades 1951 och har idag cirka 2 900 medlemmar. Det finns 22 lokalavdelningar över hela landet och ett centralt kontor i Stockholm. SBR Byggingenjörerna välkomnar ingenjörer som verkar inom bygg- och fastighetsbranschen och uppfyller medlemskrav. SBR är en av landets största fristående utbildare inom byggsektorn, ger ut branschtidningen Husbyggaren och är remissinstans till myndigheter.