Nyhet Sök medel genom SKYLINE New York

Publicerad 23 apr. 2024

Energimyndigheten håller utlysning om affärs- och exportmöjligheter inom hållbara byggnader i New York. Små och medelstora företag kan söka fram till den 15 maj 2024.

Skyline New York

Utlysning: Affärs- och exportmöjligheter inom hållbara byggnader i New York

Energimyndigheten välkomnar små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader att söka till acceleratorprogrammet SKYLINE New York. Programmet riktar sig till företag med lösningar som kan bidra till resurs- och energieffektiva byggnader i New York och leder till ett minskat klimatavtryck. Sista ansökningsdag är den 15 maj. Läs mer här: Utforska affärs- och exportmöjligheter inom hållbara byggnader i New York (energimyndigheten.se)

Vad kan ni söka för?

SKYLINE accelerator riktar sig till svenska företag med produkter eller lösningar som kan bidra till resurs- och energieffektiva byggnader i New York och leder till ett minskat klimatavtryck. Programmet löper från juni till november 2024 och omfattar strategi- och marknadsstöd för etablering i New York, samt två delegationsresor där företagen får möjlighet att knyta kontakt med ledande fastighetsägare, projekt- och fastighetsutvecklare, potentiella kunder och investerare.

Vem kan söka?

Små och medelstora svenska företag med energi- och klimatinnovationer inom hållbara byggnader. Företaget ska ha en produkt eller lösning som bidrar till resurs- och energieffektivitet och som är redo att skalas upp på den amerikanska marknaden.

Sista ansökningsdag

Sista dag för ansökan: 15 maj 2024.