Nyhet Vi fortsätter att bygga kompetens 2023

Publicerad 02 jan. 2023

I webbinarieserien Bygg kompetens lyfter vi färska projektresultat från Smart Built Environment, InfraSweden och SBUF. Vi fortsätter med kompetensutveckling 2023!

Webbinarieserien Bygg kompetens riktar sig till dig som arbetar för ett hållbart samhällsbyggandet och som vill hålla dig uppdaterad om den utveckling som sker i sektorn.

Bland de ämnen som vi har lyft i serien hittills finns: Återbruk, AI och digitala tvillingar, energi och klimat, innovation, management, automatisering, drift och förvaltning, materialhantering, arbetsmiljö, robotisering och resiliens. Du kan se alla avsnitt i efterhand.

Vi fortsätter satsningen 2023 med färska projektresultat samlade i aktuella teman. Datumen är satta och vi uppdaterar programmen. Varmt välkommen:

Bygg kompetens Vi utvecklar en hållbar samhällsbyggnadssektor

SBUF (Svenska Byggbranschens Utvecklingsfond)Smart Built Environment och InfraSweden satsar tillsammans på att sprida resultat för att öka kompetensen i sektorn. Det görs som en serie webbinarier för dig som vill utveckla ditt, och din organisations, sätt att arbeta. Det är kostnadsfritt att delta och du får gärna bjuda in dina kollegor. Vi spelar in alla tillfällen och du kan se våra webbinarium som film i efterhand.